​Over Le Maître

Luxe, multifunctionaliteit, kwaliteit en comfort zijn woorden die bij Le Maître hoog in het vaandel staan. Le Maître is ontstaan uit het principe dat het maximale uit onze minimale vrije tijd gehaald kan halen. En hoe dat beter te doen dan met een Multi-Oven die je voorziet
van alle gemakken en mogelijkheden!

Iets minder van het koken en iets meer van een open vuurtje? Daarvoor ontwierpen wij de stoere Vuurkorf &BBQ. Deze vuurkorf is een echte topper en een must-have voor iedere buitengenieter. De vuurkorf heeft de mogelijkheid om de meegeleverde grillroosters te verwijderen en bijvoorbeeld een Teppanyaki toe te voegen, of om de korf geheel open te laten. Ook hier staat gemak voorop, met een stevige wielenset zo te verplaatsen en volledig weersbestendig.

Kwaliteit, duurzaamheid, look & feel

De producten van Le Maître zijn gemaakt van dik staal, en dan in het bijzonder: Corten staal. Corten staal is bekend om zijn robuustheid en in zijn puurste vorm, de Pure Corten, om de specifieke bruine roestkleur die van uiterlijk verandert in verloop van tijd. Dat is niet alleen
mooi, maar de eigenschappen van Corten staal zorgen ook voor een zeer dichte oxidehuid en daardoor is het een staalsoort die erg lang meegaat.

Het natuurlijke roestproces is iets wat een luxe item toch een stoere look & feel geeft. Het geroeste straalt uit dat er echt geleefd wordt en laat dat nou precies zijn wat we met Le Maître willen bereiken. Leven zonder limieten en maximaal bourgondisch genieten.

Kwaliteit en Duurzaamheid gaan hand in hand bij Le Maître. Naast Corten staal gebruiken we voor onze Multi-Ovens en tafels hoogwaardig KD gedroogd eikenhout. Een echte toevoeging op de kwaliteit van het buitenleven.

Ontdek
Le Maître